top of page

Excursii pentru genul feminin!

Create de noi pentru tine

Ladies, we Explore!

Bine ai venit în zona excursiilor dedicate exclusiv genului feminin! 

Laura și Andreia sau Andreia și Laura suntem nucleul we Explore și am conceput excursii pentru cele ca noi: mame, surori, fiice, soții, partenere, prietene și nu numai. 

Dacă îți plac programele noastre și vrei să afli mai multe informații, contactează-ne pe email sau la telefon/Whatsapp.

Dacă vrei să primești informații despre viitoarele excursii, abonează-te la newsletter-ul nostru.

Ladies, let's explore!

A&L.jpg
Cipru 7-11 oct.jpg

we Explore Cipru:
frumusețe, răsfăț și istorie


7-11 octombrie 2024

Ciprul are mult mai multe de descoperit decât putem noi vizita în cinci zile. Dar scopul principal al excursiei este relaxarea, la care adaugăm câteva experiențe speciale, program flexibil și presărăm răsfăț la unul dintre cele mai speciale hoteluri de 5* din Limassol - Sf. Raphael Resort, unde ne bucurăm de tratament preferențial, adică toate camerele sunt cu vedere la mare.  Ah, și nu doar astea!

Dă clic mai jos pentru mai multe informații și hai cu noi în Cipru!

we Explore Sevilla:
flamenco, tapas și arome andaluze


6-9 februarie 2025

Ce vom face în Spania?

Vom degusta jambon andaluzian și vinuri din struguri crescuți pe dealurile de lângă Cordoba, vom încerca tapas-uri la abaceria, vom afla povestea flamencoului, pe care îl vom trăi la unul dintre cele mai bune spectacole din Sevilla și multe altele pe care aș vrea să ți le descriu în cuvinte. Doar că îmi pare că te nedreptățesc. Îmi pare că îți fur posibilitatea de a trăi Sevilla nu cum am făcut-o eu, ci cum urmează să o trăiești tu! Pentru că Sevilla se trăiește, nu se vizitează.

Vino cu noi în Sevilla la început de 2025, când nebunia turiștilor încă nu se resimte. Rămâne nebunia locurilor, căci Spania are așa ceva și nu se tratează. Ba din contră, devine molipsitoare!

Sevilia 6-9 februarie.jpg
Socotra 8-15 aprilie fara pret.jpg

we Explore Socotra:
insula fericirii

8-15 aprilie 2025

M-am gândit la o serie de motive pe care să ți le prezint, în ideea de te convinge să călătorești cu we Explore în Socotra. Am realizat apoi, contrar tehnicilor de marketing și vânzări, că este mai bine să renunț la ele. De ce? 

Singura convingere pe care îmi doresc să ți-o transmit este să călătorești cu noi în Socotra cu inima deschisă! Iar dacă te interesează programul, îl găsești mai jos, cu mențiunea că o dată ce te afli pe insulă, nu te va mai preocupa. Te vei lăsa în vraja Socotrei, iar ea te va purta prin cele mai frumoase locuri ale ei, fără să simți că timpul există.

bottom of page