top of page
we EXPLORE

Andreia Birtu

Explorator creativ

Andreia (prim-plan) a început explorările  în cartierul copilăriei, spre disperarea familiei. Au urmat România, o bună parte a Europei, Americile, apoi a descoperit Orientul Îndepărtat și, relativ recent, Orientul Mijlociu. Va urma și Africa, Până va fi, și-a propus să creeze tururi pentru toți cei îndrăgostiți de călătorii, pentru cei ca ea! 

Explorăm împreună

Exploram împreună, creăm amintiri!

La we EXPLORE vrem să oferim o experiență unică și semnificativă pentru fiecare călător în parte. Excursiile noastre oferă copiilor, familiilor și grupurilor oportunități de explorare a diverselor părți ale lumii. 

Itinerariile personalizate sunt adaptate pentru a satisface nevoile fiecărui grup și se asigură că toți călătorii noștri au o experiență plăcută, sigură și de neuitat. Te invităm să ni te alături în călătorie și să explorezi lumea alături de noi.

Excursii pentru copii

Grija pentru copii este pe primul loc. De aceea, asigurăm un număr de însoțitori proporțional cu numărul celor care călătoresc cu noi. Iar excursiile nu sunt doar sigure, ci și distractive, educative și chiar sportive.

Prin călătorii descoperim noul, în diversele lui manifestări, inclusiv noi versiuni ale propriei personalități. Iar în combinație cu sportul, ideea de echipă ajunge să fie transpusă în realitate. O echipă înseamnă coordonare, nu doar la nivel motric, ci și la nivel mental. Astfel, învățăm să ne coordonam cu cei din jurul nostru, învățăm importanța fiecărui individ într-o echipă, învățăm că sportul înseamnă sănătate.

Tururi pentru familii

Când cei mici se joacă în siguranță, părinții se pot bucura de câteva momente de relaxare. Iar când relaxarea presupune călătorii către destinații care iau în calcul nevoile celor mici, ai toate motivele să visezi la o vacanță cum demult nu ai mai avut. Poate chiar să petreci mai mult de trei secunde fără să auzi "mama" sau "tata". Iar noi știm că această dorință nu e un moft, ci o necesitate. Ba chiar o binecuvântare, mai ales că acasă nu ești strigat decât 7590 ori pe zi. Bine, am exagerat un pic. Probabil că numărul este mult mai mare. 

Prin tururile pentru familii ne propunem să-i aducem împreună pe părinți și copii lor, pentru a descoperi lumea în ritmul celor mici, pentru a lega noi prietenii și, nu în ultimul rând, pentru un alt fel de relaxare. 

Destinații pentru bucuria lucrurilor mărunte

Foarte probabil că-ți plac resort-urile, infinity pool-urile și cocktail-urile sorbite fără vreun gând care să tulbure liniștea valurilor turcoaz și pe a ta. Doar că uneori simți nevoia să evadezi în direcția opusă.

 

Vrei să îți amintești ce înseamnă viața simplă, vrei să descoperi natura care încă nu a intrat sub stăpânirea omului, vrei să te întorci la pură existență. Iar la we EXPLORE mergem împreună să descoperim acele locuri. Care nu mai sunt atât de multe, însă încă există. Și care, cel mai probabil, vor rămâne în amintirea ta multă vreme după ce cocktail-urile își vor fi sfârșit savoarea.

we EXPLORE
Image by Guzel Maksutova

Informații utile

Licență turism nr. 2805/ 09.02.2024

Brevet turism nr. 20839/ 22.05.2023

Poliță de insolvabilitate Eurolife FFH Asigurari Generale S.A. nr. 1303 0000060/ 28.12.2023 - 27.12.2024

A.N.S.P.D.C.P. 12503/ 29.06.2023

M.A.T. 0786 993 758

A.N.P.C. 0219551

Vezi aici informații despre cookie-uri.

bottom of page